Over 100 maskiner på Grimme Technica
På Grimme Technica i Damme i Tyskland blev der både vist nyheder og markeret et jubilæum.

Ejere og brugere fra store dele af verden valfartede forleden til Grimme i Damme i Tyskland for at se nærmere på producentens nyheder og i øvrigt komplette produktprogram. Det var ottende gang siden 2004, at familiefirmaet Grimme havde organiseret denne event kaldet Grimme Technica for kunder og partnere.

Med over 100 maskiner inden for kartoffel-, roe- og grøntsagsteknik fra Grimme, Asa-Lift og Spudnik var der rigeligt at se på.

Blandt nyhederne var den nye torækkede tankmaskine EVO 280 med otte tons tank og tre renseaggregater samt den nye generation af selvkørende roeoptagere fra Rexor serien. Herudover lancerede virksomheden to nye moduler på kundeportalen myGRIMME, hvilket gør det nemmere at finde reservedele og kontrollere tilgængelighed hos udvalgte forhandlere.

Grimme fejrer et særligt jubilæum i 2019. I 1969 blev den første selvkørende kartoffeloptager introduceret, altså for 50 år siden. Mere end 2.000 selvkørende optagere har siden forladt Grimme-fabrikken, et betydeligt antal for denne lille niche.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.