Over 200 hk: Nu er Kubota pludselig ikke en lille traktor længere

Kubota introducerer nu sin hidtidig største traktor. I første omgang til amerikanske landmænd.

Kubota har længe været kendt for traktormodeller i den lidt mindre størrelses-kategori.

Men japanerne har vokseværk og udvider nu sit modelprogram – i hvert fald til nordamerikanske landmænd.

Forleden blev resultatet af et samarbejde med canadiske Buhler nemlig præsenteret – en ny M8 serie, der vil være til gængelig for salg næste forår.  

Traktorserien løfter Kubota op over 200 hk og dermed står traktormærket nu med et modelprogram, der kiler dem ind hos en større antal kunder.

”M8’eren gør os nu i stand til aggressivt at imødekomme et højere behov for hestekræfter bredt i markedet – eks. til håndtering af hø hos mælkeproducenter og andre husdyrproducenter samt en række arbejdsgange i marken”, lyder det fra Todd Stucke, senior vicepresident hos Kubota i Nordamerika i en pressemeddelelse.

Interessant nok bliver traktoren ikke leveret med Kubotas egne motorer. I stedet får den en seks-cylindret Cummins B 6.7 med enten 190 eller 210 hk.

Traktoren leveres med semi-powershift på den mindste model M8-191 og med trinløs transmission på M8-211.

Traktoren leveres med et EZ Command armlæn til at styre traktorens funktioner ligesom traktorpiloten hjælpes af Kubotas syv-tommer terminal, der også kan udskiftes til en 12 tommer terminal.

Kubota sender nu den nye modelserie ud på en længere turne på efterårets farm shows i USA.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.