På Europa-tur: Se Massey Ferguson rulle sig ud i Danmark

Over 200 inviterede gæster har oplevet hele Massey Fergusons full-line program under Massey Ferguson eXperience Tour ved Bygholm Landbrugsskole.

Inden dagen i dag er omme vil godt et par hundrede inviterede gæster og kunder have besøgt arealerne ved Bygholm Landbrugsskole nær Horsens, hvor Agco har valgt at holde den danske del af den store, europæiske Massey Ferguson eXperience Tour 2019. Det er et rent Massey Ferguson roadshow, som støt og roligt har bevæget sig op gennem Europa fra blandt andet Italien, Spanien Tyskland, Frankrig og Polen.

Som i de øvrige lande sker det i samarbejde med lokale maskinhandlere, som stiller op med hovedparten af maskinerne, mens lastbilerne i karavanen kommer med hospitality-telte, mødefaciliteter, pavilloner og andet praktisk. Karavanen startede i Italien i foråret.

I Danmark er det blevet til i samarbejde med Hjallerup Maskinforretning, Karl Mertz, Heden/Helsinge og Dansk Maskincenter.

»På udstillinger og messer kan man jo kun se på maskinerne, og ideen med det her er at aktivere kunderne og lade dem prøve maskinerne af i praksis under hyggelige former og endda sammen med folk, de kender. Vi er her med hele paletten, så de kan prøve det af i praksis, lige bortset fra græsmaskinerne. Vi vil gerne knytte kunderne tættere til os, og det er et godt tidspunkt, for det er jo nu, at vi går i gang med salgsarbejdet op til den næste sæson«, siger salgschef hos Agco Danmark, Jørgen Sørensen.

»Vi sagde jo nej tak til at deltage på Agromek sidste gang. Vi har erfaret, at kunderne gerne vil prøve tingene i praksis og måske gå fra den ene traktor til den anden og vurdere eksempelvis hvilken transmission, der passer dem bedst. Om vi deltager på Agromek næste gang? Det har vi slet ikke besluttet endnu«, siger Jørgen Sørensen.

Ud over alle maskinerne - lige fra den mindste traktor med 19 hestekræfter til den nye monstrøse Ideal mejetærsker - var Massey Ferguson også nærværende med andre serviceydelser som Fuse teknologiplatformen, Agco Finance samt dækproducenten Trelleborg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.