På trods af corona: Claas skubber stadig mange Jaguar og Lexion afsted

Claas afsender 20 til 35 nye Lexion mejetærskere om dagen.

Selvom Corona-krisen hærger i Europa, så holder Claas sin forsyningskæde i gang ved at levere færdigproducerede maskiner til kunderne i de enkelte lande.

På trods af at Claas midlertidigt har indstillet produktionen af maskiner i bl.a. Le Mans og Harsewinkel, så er der ifølge en pressemeddelelse fra Claas gode nyheder til danske Claas kunder.

Der er nemlig ifølge pressemeddelelsen blevet arbejdet på højtryk for, at få leveret de færdigproducerede maskiner til kunder og forhandlere. I sidste uge blev 106 traktorer sendt afsted fra Le Mans til forhandlere og kunder.

Hos AP Jørgensen A/S Ribe har de også gang i Claas Jaguar-salget, oplyser sælger Knud Blomgreen.
"På trods af corona-virussen er det lykkedes at få de første ni Jaguar snitter hjem fra fabrikken, selvom fabrikken i Harsewinkel er delvis lukket ned indtil 20. april", siger han og oplyser, at logistikafdelingen hos Claas kører videre, så de sidste maskiner kommer ud ud til forhandlerne verden over.

"Vi er meget tilfredse med fabrikken og importørens indsats for at få de snittere frem, vi har manglet mest. De sidste snittere skal først leveres til majssæson. Vi forventer, at når fabrikken starter op igen i slutningen af april, så kan de fint nå leveringen af de sidste maskiner til kommende sæson", siger han. 

Fra Claas meddeles det iøvrigt, at der leveres 20-35 Lexion mejetærskere og 15-20 Jaguar snittere om dagen.

Emneord coronavirus

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.