Pöttinger går on-land med ny plovserie

Den halvbugserede Servo T 6000 plovserie lanceres nu med mulighed for on-land eller traditionel kørsel i furen.

Den østrigske producent, Pöttinger er nu aktuel med en On-Land version af Servo T 6000 plovserien, som er konstrueret til traktorer op til 500 hestekræfter. Ofte er traktorer i den effektklasse udstyret med brede dæk, tvillinghjulsmontering eller bælter for at reducere marktryk, hjulslip og skåne jorden. Servo T 6000 On-Land giver plads til traktorer op til fire meters udvendig bredde.

Plovrammen forskydes hydraulisk til on-land, og derved bevares den lige træklinie bag traktoren og det  mindsker slid på landsiden. Hvor forholdene ikke tillader on-land omstilles ploven hydraulisk til pløjning med hjul i furebund. Omstilling kræver ikke yderligere udtag på traktoren, da det sker ved hjælp af hydraulisk omstilling på ploven. Som ekstraudstyr kan der monteres et landhjul i front af plovrammen for en endnu mere præcis dybdestyring ved on-land. 

- Danske landmænd har fokus på marktryk og hvilke muligheder der findes for at minimere komprimering af jorden. Til dette er Servo T 6000 On-Land en oplagt mulighed, som Pöttinger nu tilbyder. Til sommerens dyrskuer udstiller vi nyheden flere steder, siger Steen Lerche Hansen, områdechef ved Pöttinger Scandinavia.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.