Pöttinger har åbnet sin fjerde fabrik

Den østrigske producent Pöttinger har åbnet første del af en ny fabrik I St. Georgen nær hovedsædet I Grieskirchen. 

Den østrigske producent Pöttinger har for få dage siden holdt officiel indvielse af producentens fjerde fabrik, som befinder sig i St. Georgen, ikke langt fra producentens hovedsæde i Grieskirchen.

Denne første del af fabrikken på 6.300 kvadtatmeter blev en realitet på mindre end et år og betegner en investering på omkring 25 millioner euro, og samtidig tog man første spadestik til næste del af byggeriet, som kommer til at stå i cirka 45 millioner euro. Til at begynde med bliver der 60 ansatte i den første del af fabrikken, senere kommer yderligere 30-40 ansatte. 

I den nye fabrik skal der fremstilles Impress rundballepressere og de store Top river. I Grieskirchen fremstilles græsudstyr, i Bernburg såmaskiner og i Vodnany i Tjekkiet jordbearbejdningsredskaber.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.