Pöttinger opnår rekordstor omsætning

Den østrigske producent, Pöttinger, melder om 15 procent stigning i omsætningen. Også det skandinaviske marked viser gode takter.

Lommeregnerne er lagt tilbage i skuffen, og smilene er brede hos østrigske Pöttinger, som netop har konstateret, at man i regnskabsåret 2017/2018 har haft en rekordstor omsætning på 354 millioner euro, hvilket er en fremgang på 15 procent i forhold til året forinden.

Ifølge Pöttinger tegner græsudstyret sig ikke overraskende for 59 procent fulgt af redskaber til jordbearbejdning og såning med omkring 27 procent. I begge segmenter konstaterede man en vækst på 16 procent.

Landene, hvor afsætningen af de østrigske maskiner går bedst, er Tyskland, Frankrig, Østrig, Polen, Schweiz og Tjekkiet. Sammenlagt aftager de 60 procent. De største enkeltmarkeder er Frankrig med en andel på omkring 14 procent og Tyskland med 20 procent. Det østrigske hjemmemarked tegner sig for 10 procent af afsætningen.

I pressemeddelelsen fra Pöttinger nævnes også Pöttinger Skandinavien, som viser meget tilfredsstillende resultater.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.