Pöttinger opruster i Skandinavien
Pöttinger har fremgang i Skandinavien, og det medfører nu en udvidelse af organisationen.

Det går rigtig godt for Pöttinger på de skandinaviske markeder. Derfor opruster den østrigske producent nu i Skandinavien med ansættelse af to nye medarbejdere til at styrke aftersales markedet.

»Kunderne er vigtige, og når maskinerne er købt, skal servicen være i top. Tiden og det øgede salg kræver en større organisation«, siger Lars Andreasen, salgschef for Pöttinger i Danmark i en pressemeddelelse.

Den ene af de nyansatte er 33-årige Marko Hoppe, som tiltræder 1. marts. Bag sig har han otte års erfaring fra Pöttinger i Tyskland. Med landbrugsmaskinmekaniker uddannelsen og som specialist indenfor hydraulik og elektronik vil Marko Hoppe kunne styrke Pöttingers aktiviteter i Skandinavien. Det seneste år har Marko taget dansk og svensk kursus, så sproget ikke bliver en barriere.

Den anden er 38-årige Niels Leth Jensen, som 1. februar er tiltrådt stillingen som reservedelsassistent for at styrke reservedelssalget i såvel Danmark som Sverige. Niels Leth Jensen tiltræder med uddannelse og baggrund fra tidligere job i reservedelsbranchen indenfor autodele.

»Vores organisation styrkes med tilgangen af de to. Det vil helt sikkert styrke vores position på aftersales markedet«, siger Lars Andreasen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.