Pöttinger skyder genvej til præcisionssåning

Pöttinger har købt den italienske fabrik MaterMacc Spa og får derfor nye muligheder inden for blandt andet maskiner til præcisionssåning.

Pöttinger supplerer sin produktportefølje gennem opkøbet af den italienske producent MaterMacc Spa. Det eksisterende sortiment af såmaskiner udvides således til også at omfatte præcisionssåteknologi.  Købet blev gennemført i går, 7.  november.
 
MaterMacc Spa., der er baseret i San Vito al Tagliamento i det nordlige Italien, er ifølge en netop udsendt pressemeddelelse fra Pöttinger blandt andet kendt for præcisionssåningsteknologi, mekanisk og pneumatisk såteknologi. Ifølgge Pöttinger er der mange ligheder med familievirksomheden Pöttinger. Derudover er Pöttinger fokuseret på at finde nye teknologier til sine etablerede markeder. Østrigerne har sat sig som mål at udnytte synergier til at videreudvikle eksisterende teknologier.

MaterMacc beskæftiger i øjeblikket omkring 80personer. Pöttinger er afhængig af kontinuitet  og vil erhverve hele personalet og fabrikken  og dermed udnytte den eksisterende erfaring. De yderligere planer er, at mærket, salget, servicenetværket  og reservedelsforsyningen indtil videre forbliver det samme.  MaterMaccs eksisterende kunder vil fortsat have adgang til service og support.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.