Piloten Gustav: "Det er dejligt at køre om natten"

Gustav er vokset op med interessen for traktorer.

Faktisk var han nok ikke mere end seks - syv år, da han første gang for alvor sad på en traktor og tromlede marken lige uden for familiens gård ved Rudkøbing på Langeland. Sådan at far kunne holde øje med ham.

»Jeg er opflasket med at køre traktor. Men jeg kan huske, at da vi samlede sten, var jeg ikke tung nok til at koble ud. Så trådte jeg med begge fødder på koblingen og holdt kontra i rattet for at koble ud«, fortæller han.

Siden er interessen for traktorer ikke mindsket. Der har altid stået Massey Ferguson på familien Rabølle traktorer, og det bliver der nok ikke lavet om på foreløbig.

Som planteavler bruger Gustav mange timer i traktoren med blandt andet sprøjten.

»Det er dejligt at køre om natten. Man sidder højt og kan se ned på afgrøderne. Men man kan også blive træt, det skal ikke være en hemmelighed«, fortæller han.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.