Ploeger sender bugseret pickuprive i marken

Til foråret bliver den hollandske producent Ploeger aktuel med en bugseret pickuprive.

Hollandske Ploeger har ud over producentens selvkørende pickuprive nu også lanceret en bugseret model. Det første eksemplar af den bugserede pickuprive, som har fået betegnelsen CM2240, er for nylig leveret til en maskinstation i den hollandske by Erp, hvor den blev taget i brug til rivning af efterårsgræs.

Ifølge en pressemeddelelse har nyheden samme pickupsystem som den selvkørende model, nemlig to pickupper på hver fem meter, som ved centerplacering kan rive 11,80 meter sammen i skår. De to pickupper kan betjenes separat, hvilket giver fleksibilitet i arbejdsbredden ved både centerplacering og sidelægning.
Maskinen betjenes fra en syv tommers touchskærm kombineret med en joystick til funktionerne på forageren. Den kan desuden leveres med betjening via traktorens Isobus-terminal. Maskinen har en elektrohydraulisk styret bagaksel med 600 mm brede dæk med græsmarksprofil. Bagakslen har automatisk sporføring med overgang til manuel styring via joysticken til f.eks. hjørner. Til vejtransport klappes pickup-elementerne lodret op, så maskinen holder sig inden for de tre meter. Den kan leveres med luft- eller hydraulikdrevne bremser.
Ploeger-riverne har pickupper med en mindre diameter, uden kurvebane og med slæbende i stedet for stikkende fingre. Dette kombineret med dobbelt skårrulle foran pickuppen og fremføringsrotor over pickuppen sætter ifølge producenten maskinerne i stand til at rive helt rent med et minimum af råaske.

Maskinen kan leveres fra foråret 2021.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.