Ploveksperten udvider og bliver til et regulært plovcenter

Ploveksperten Aps har vokseværk og har overtaget en nærliggende ejendom, som skal omdannes til plovcenter.

I dag er firmaerne Ploveksperten ApS og Farmimplement ApS placeret på indehaver Jens
Iversens slægtsgård i Vils,  hvor familien også bor privat. Men da virksomheden kræver mere plads, er det nu lykkedes for Jens Iversen at overtage en nærliggende ejendom, som skal omdannes til plovcenter.

Handlen indebærer også at firmaet nu har 2,2 hektar jord, som kan bruges til demo, test m.m., hvilket er et ekstra plus for firmaet.

- Vi står overfor, at skulle omforandre 4000 kvadratmeter staldbygninger til et Plovcenter med værksted, lager til nye og brugte plove, lager til slid- og reservedele, klargøringshal, udstillingslokaler, mødelokale, kontor og kantine, så det er en længere og meget spændende proces, vi netop er gået i gang med, siger Jens Iversen.

Lokale håndværkere er hidkaldt, tilbud indhentes, og der søges lige for tiden efter den rette mand / kvinde til at stå i spidsen for ombygningen, så Jens Iversen kan bevare sit fokus i firmaet.

- Vi forventer at ombygningen kommer til at vare et til to år og det er derfor vigtigt for mig, at jeg kan fokusere på firmaet, mens en anden tager sig af ombygning med mig på sidelinjen, siger Jens Iversen.

Ploveksperten, som blev grundlagt i august 2017, tilbyder hovedsageligt justering, fejlfinding og rådgivning indenfor alle plovtyper. Farmimplement, som er et søsterfirma og blev grundlagt i 2018, er importør af den spanske plov fra Ovlac og herudover sælges slid- og reservedele til alle plovtyper.
Ploveksperten og Farmimplement har også siden opstarten været helt fremme med udvikling af nye sliddele. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.