Podcast: - Ingen har prøvet at producere gummi på den måde før

Løsning på hydraulikhåndtag får gummibælg til at poppe ud for at hindre støvens vej. Men det var ikke helt let at få lavet produktet, siger opfinderne.

Tænk dig, at du synes, at du sidder med alletiders opfindelse.

Men alligevel spiller det bare ikke helt hver gang, du har lavet næste prototype.

Opfinderne og folkene bag startuppen Hydrosafe Martin Bjerregaard og Rasmus Hyldal blev ved, og ved og ved med at lave nye gummibælge til hydraulikhåndtag, som skal forhindre støv og skidt med at trænge ind til landbrugets hydraulikslanger.

- Der er heller ikke nogen, som har prøvet at få gummi til at blive håndteret på den måde, som vi gør det, hvor de selv skal poppe sig selv ud, og det skal kunne holde igennem længere tid i et så hårdt miljø uden, at det opløser sig selv eller går i spåner eller knækker mega-nemt. Der har været en masse med design og materialer, fortæller Rasmus Hyldal.

Hydrosafe fik tre nyhedsstjerner på Agromek sidste år som en af årets store nyheder indenfor udstyr til dansk landbrug.

I TraktorTechs podcast ’Maskinitis’ kan du høre mere om den besværlige gummi(omkring syv minutter inde i udsendelsen), storforbruget af en 3D-printer og deres store ambitioner med opfindelsen, som nu er solgt til de første danske landmænd og kan købes hos maskinhandlere over hele landet samt i deres egen webshop.

Lyt med her:

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.