Populær Case IH skærper design og komfort
Hele serien af Puma-traktorer får nyt design og små opgraderinger i kabinen til gavn for føreren.

Puma-serien har været en af de bedst sælgende traktorserier i Danmark gennem flere år. Serien har løbende gennemgået små forbedringer uden at ændre design, men nu får serien en længe ventet opdatering, så traktoren på sit udseende kommer til at ligne mange af de andre serier fra Case IH.

Samtidig bliver serien også opgraderet til Stage V-kravene. De store modeller gør det allerede, men de små modeller fra Puma 140 til Puma 175 har haltet bagefter. Det gør de ikke længere, og dermed kan alle Puma-modeller nu køre 750 timer mellem hvert olieskift samt 1.500 timer mellem skift af transmissionsolie.

Fælles for samtlige 15 modeller i serien er også, at chaufføren nu får DAB radio i kabinen og trådløs telefonopkobling via bluetooth. Modellerne får også LED køre- og arbejdslys på op til 40.000 lumen.

Kendte Case IH entusiaster vil også ligge mærke til, at trinene op til kabinen er ændret. De kommer fra den større Magnum-serie og er galvaniserede.

- Modellerne op til 175 hestekræfter vil vi se i Danmark i slutningen af foråret næste år. De store modeller må vi vente lidt længere med at se. Sansynligvis sidst på året, fortæller Morten Jørgensen, marketingansvarlig for Norden og Baltikum hos Case IH.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.