Populær mellemklassetraktor får flere transmissioner
New Hollands største model i T6-serien bliver fremover til rådighed med både trinløs- og dobbeltkoblingstransmission.

I New Hollands velkendte T6-serie har topmodellen T6.180 levet sit eget liv som den eneste seks-cylindrede model i klassen og med Eletro Command transmissionen som eneste valgmulighed.

Det laver New Holland om på nu, eftersom T6.180 fremover også kan fås med den trinløse Auto Command transmission eller New Hollands nye Dynamic Command transmission, der er en powershift-variant med dobbeltkoblingsteknologi.

Fremover er den lille T6.125S eneste model i serien, som ikke fås med Dynamic- og Auto Command. De resterende fire modeller med firecylindrede motorer - og så altså T6.180 med rækkesekser bliver identiske på transmissionsvalget, oplyser New Holland i en pressemeddelelse.

New Hollands biogastraktor kommer i handlen om tre årMaskiner Torsdag 15. februar 2018 · 00:00

T6.180 har en nominel effekt på 145 hestekræfter. Den topper ved 175 heste uden brug af boost fra den 6,7 liters store NEF-motor, som også benyttes i T7-serien.

Til sammenligning yder den firecylindrede T6.175 også 145 heste ved nominel effekt, men når kun 175 heste ved hjælp af en boost-funktion.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.