Powtec og Stroco Agro bliver til WekoAgro

Stroco Agro og Powtec skifter fra 3. april navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviter under samme navn.

Navnet er nyt, og alle aktiviteter samles, hvilket bliver en fordel for kunderne. Sådan lyder det fra Stroco Agro og Powtec, som fra 3. april bliver til WekoAgro Machinery.

»Vi samler aktiviteterne og gør det enkelt. Med den nye konstellation kan kunderne få en bredere palette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer hos os. Som noget nyt får vi også udstyr til kartoffelsortering og græsbehandling«, siger adm. dir. Tom Myrdal i en pressemedelelse.

Da Stroco Agro startede i 2000 blev den første landbrugsmaskine leveret til Frijsenborg Gods/familien Wedell. Nu indgår Bendt Wedell i ejerkredsen.

»Det er en klar fordel for os, at Bendt Wedell er del af ejerkredsen med sit store kendskab til landbrug og landbrugssektoren. Ud over Bendt Wedell består ejerkredsen af Lotte Strøier, som har været del af driften helt fra starten og bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen«, fortsætter Tom Myrdal.

WekoAgro Machinery er importør af maskiner til jordbearbejdning, plantebeskyttelse, såning og kartoffeludstyr, og sælger derforuden vandings- og transportløsninger og udstyr til græsbehandling. De er på de enkelte forretningsområder eneimportør af kvalitetsmaskiner fra Horsch, Annaburger, SIP m.fl.

Weko er en sammentrækning af hovedaktionærenes selskaber WEFRI og MIKO.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.