Præcisionssåmaskine trækker svensk redskabsproducent opad

Väderstad kom godt ud ad regnskabsåret med et øget salg på flere markeder.

Svenske Väderstad mærker også en øget købelyst i landbruget. Den privatejede virksomhed har offentliggjort tal fra sit regnskab for 2017, og det viser en omsætning på 225 mio. euro - 12 pct. mere i forhold til forrige regnskabsår. Resultatet før skat oplyser Väderstad til 12 mio. euro, hvilket giver Väderstad en egenkapitalandel på 46 pct.

»2017 har været et godt år for os, og det generelle marked er vokset. Oveni dette har vi også oprettet nye salgskanaler i Rusland og Ukraine, og de har begge været med til at øge vores salg«, fortæller Mattias Hovnert, salg- og marketingdirektør.

Ifølge salg- og marketingdirektøren har Väderstads præcisionssåmaskine Tempo været med til at løfte virksomheden.

»Succesen med Tempo fortsætter i 2017, og vores markedsandele i segmentet fortsætter med at vokse. Vi kan se, at væksten fortsat stiger her i første kvartal af 2018, så vi ser frem til et meget spændende år på dette område«.

Af Väderstads omsætning kommer 90 pct. fra eksport.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.