Præstbro får kendte læssere på programmet

Skal forhandle Schäffer for Helms i Nordjylland.

Maskinhandleren Præstbro Maskiner i nordjyske Dronninglund udvider nu samarbejdet med Helms TMT Centret.

Præstbro tager sig i forvejen af distributionen af Landini-traktorer. Fremover skal Præstbro også være forhandler for Helms import af bl.a. minilæssere i det nordjyske område, oplyser Præstbro i en pressemeddelelse.

”Præstbro Maskiner A/S har været på udkig efter en minilæsser-import i flere år uden at finde det, der passede ind i firmaets strategi, som på dette område var at finde en maskine, hvor der var fokus på kvalitet og driftssikkerhed. Derfor er vi utrolig glade for, at Helms TMT Centret har tilbudt os at blive Schäffer-forhandler i det nordjyske”, lyder det bl.a. fra medindehaver Flemming Larsen fra Præstbro Maskiner.  

Historien om Schäffers minilæssere går mere end 40 år tilbage, ligesom det tyske mærke har produceret knækstyrede læssemaskiner i mere end 20 år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.