Præstbro Maskiner får underskud igen
Præstbro Maskiner A/S i Dronninglund har netop offentliggjort deres regnskab for 2014/15 der viser et underskud på 3,4 mio. kr. Langt hovedparten af underskuddet skyldes dog nedskrivning af varelager.

Der kæmpes hårdt for hver en krone i maskinhandlerbranchen og Præstbro Maskiner er ingen undtagelse. Den nordjyske maskinforretning, der har specialiseret sig i salg og reparation af særligt Landini-traktorer og Laverda-mejetærskere, kommer ud af regnskabsåret 2014/15 med et underskud på 3,4 mio. kr. Selskabet skriver i deres årsrapport at regnskabet er påvirket af særlige nedskrivninger på varebeholdningen svarende til et beløb på 2,5 mio. kroner. Resultatet betegnes som utilfredsstillende.

 

Halveret omsætning

I forhold til forrige regnskabsår er selskabets omsætning blevet halveret fra 4 mio. kr. til 2 mio. Underskuddet lød i sidste regnskabsår på 2,8 mio. kr.

På trods af de negative resultater skriver virksomheden at den i næste regnskabsår forventer et lignende aktivitetsniveau, men med et forbedret positivt resultat. Virksomheden har gennemgået en række effektiviseringstiltag og tilpasninger i regnskabsåret, der går fra 1. maj 2014 til 30. april 2015. I perioden fra 1. maj til 31. juli 2015 har man haft et positivt resultat svarende til budgettet for regnskabet 2015/16.

Præstbro Maskiners ledelse er i øjeblikket i forhandlinger med banken om den fortsatte kreditgivelse, men de forventer et positivt resultat af disse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.