Prøv John Deeres nye stortærsker i marken

I dag torsdag holder Herborg Maskinforretning "Ride and Drive" i marken med den nye John Deere X9 stortærsker.

Hvis du har fået overstået høsten - eller du brænder efter at komme ud og se på ny mejetærsker, så har du muligheden i dag torsdag. 

I dag fra kl. 14 til kl. 20 holder Herborg Maskinforretning nemlig sit Ride and Drive arrangement, hvor maskinforretningen har taget den nye John Deere X9 mejetærsker med i marken. Her vil der bliver mulighed for at prøve maskinen i både byg og hvede - såfremt vejret holder tørt.

"Vi har inviteret en række kunder, men der er fri adgang, så hvis man kunne tænke sig at prøve vores X9'er i aktion, så er man hjertelig velkommen - også bare til at få en snak", fortæller Martin Kongsgaard, serviceansvarlig og en af indehaverne hos Herborg Maskinforretning.

Maskinen kommer til at køre i det nordvestjyske, nærmere betegnet ved Rammegård A/S, som ligger tæt ved Lemvig. 

"Den kommer til at køre med det ligeledes nye HD40X flexskærebord, der har de nye gummibånd med et specielt mønster i, så man reducerer spildet", tilføjer Martin Kongsgaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.