Prøv knæk-Valtra på Agromek
Agromek er blandt de første steder i Europa, hvor Valtra viser sin nye Direct NX-serie af knækstyrede traktorer frem.

Overvejer du en ny læsser-traktor er finske Valtras særdeles manøvredygtige og smidige traktor med en kombination af knæk- og forhjulsstyring et Agromek-kig værd.

Ja, du har endda mulighed for at prøvekøre den største af de tre knæk-modeller på Agromeks testbane og dermed selv opleve, hvor nemt den kan komme om hjørnerne mellem staldbygningerne og heller ikke kræver flere tønder land forager til vendingerne med rive eller såsæt.

NX Direct-serien består af tre modeller fra 120 til 170 hk. Ifølge Valtra viser studier, at knækstyrende traktorer klarer frontlæsseropgaver 35-40 procent hurtigere end standardtraktorer. Knækstyringen giver samtidig mulighed for dogwalk under markarbejdet.

 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Stand: H6160

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.