Rådgivning har fået større betydning på dækmarkedet

NDI Group har fokus på rådgivning, VF-dæk og specialfælge til Agromek 2022

Dækgrossisten NDI Group har fokus på VF-dæk, specialfælge, men ikke mindst rådgivning, når virksomheden deltager på Agromek i år.

- Vi fokuserer også meget på VF-dæk, hvor vi i kraft af vores importaftale med dækproducenten Alliance kan tilbyde en lang og bred række af dækløsninger, der muliggør kørsel med variabelt dæktryk – både til traktorer, vogne, gyllespredere, sprøjter og meget andet. Vi ved fra vores fælles forsøg med Seges, at det giver konkrete resultater i marken at køre med variabelt dæktryk, siger teknisk konsulent i NDI Groups landbrugsafdeling, Uffe Hansen i en pressemeddelelse.

Ifølge den tekniske konsulent fylder rådgivningen mere og mere hos NDI Group, fordi dækmarkedet er blevet mere komplekst, og der er flere valgmuligheder end nogensinde før:

- Der er utrolig mange muligheder, måske flere muligheder end nogensinde før for at vælge forskellige dæk- og fælgløsninger. Samtidig oplever vi et stigende behov for at kunne rådgive vores kunder, herunder forhandlere og maskinstationer, så de får valgt det rigtige. Det kan være, at det er unikke specialløsninger med specialfælge fremstillet til et bestemt formål, siger Uffe Hansen.

Det sidste fokusområde udover rådgivning og VF-dæk er ifølge Uffe Hansen specialfremstillede løsninger, hvor NDI Group også er leveringsdygtige og har fået øget kapaciteten og leveringsevnen betydeligt på virksomhedens fabrik i Danmark.

- Vi har efter vores optimering og udbygning af vores produktionsfaciliteter henover sommeren i Brørup bedre mulighed end nogensinde før for at tilbyde kunderne specialfremstillede fælge og tvillinghjul. Vi har allerede produceret over 1.500 tvillinghjul i de mest gængse størrelser her op til sæsonen, fortæller Uffe Hansen

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.