Rød premiere: 1.200 hestekræfter i marken i Nordjylland

Ny Case IH QuadTrac og Steiger netop ankommet i Danmark. Til sommer kan du se Case IH’s allerstørste traktorer på demo-tur rundt i Danmark med Horsch-redskaber på slæb.

Det sker jævnligt, at danske traktor-importører sender nye traktormodeller på demo-tur rundt i landet, men sjældent er der tale om så store traktorer, som de to Case IH planlægger at sende i marken til sommer.
Quadtrac 580 Powerdrive og Steiger 500 CVX yder samlet set over 1.200 hestekræfter, og Martin Geert-Jørgensen, marketingansvarlig for Norden og Baltikum, Case IH, erkender, at der ikke sælges mange af disse stor-traktorer på landsbasis. Men netop derfor:
»Vi ved, det er et meget stort spring for en virksomhed at gå fra en traditionel stortraktor til de helt store knækstyrede modeller, men netop derfor har vi valgt at tage to af dem ud som demo-traktorer«, siger han.

»På den måde kan man prøve en knækstyret traktor og se nogle af de mange fordele, der rent faktisk er ved sådan en traktor, og vi har valgt både at tage en model med bælteundervogn og traditionel hjulmontering, så man kan prøve begge dele«, forklarer Martin Geert-Jørgensen.
I denne uge har de bl.a. været ude og køre hos Gårdbogård i Nordjylland for at blive klargjort til test og demokørsel rundt i landet.   

Ny generation: Samme løft som i ny Magnum

'Quadtrac’en og Steigeren er i øvrigt to eksemplarer af en helt ny generation. Kabinerne er ændret markant og har fået samme løft som de nye Magnum-modeller med nyt armlænskonsol og ny terminal.


»Der er rigtig mange ting, der er ændret. Eksempelvis er traktorerne nu Isobus-kompatible, og hele gps-delen er brugermæssigt blevet forbedret markant takket være den nye AFS Pro 1200-terminal«, fortæller Heine Slyk-Søe, produktchef for traktorer hos Case IH.

Under demoturen får de store traktorer følgeskab af redskaber fra Horsch.

Faktaboks

Demo-traktorerne:

Case IH Quadtrac 580 Powerdrive AFS Connect:12,9 l m. 647 hk. v. maks. effekt.16 trins fuld powershift-transmission og fire bælteundervogne. 

Case IH Steiger 500 CVX AFS Connect:

12,9 l m. 558 hk. v. maks. effekt. Trinløs CVT transmission og traditionel hjulmontering.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.