Randzone-retssag udsat: Advokat fik hjernerystelse

Advokaten for landmænd Povl og Christian Bojer har fået hjernerystelse. Også traktordemonstration udsættes.

Sagerne mod landmænd, der har nægtet at udlægge randzoner, har været udsat flere år efterhånden. På torsdag og fredag skulle retsmøderne have fundet sted i sagen, hvor landmændene Povl og Christian Bojer er tiltalt for at bryde lovgivningen. Men nu ser det ud til, at sagen igen udskydes.

Advokaten for de to landmænd, Uffe Baller, er væltet på cykel, fortæller kommunikationsdirektør Jakob Tilma fra Bæredygtigt Landbrug til Landbrugsavisen.dk.

"Vores advokat har fået hjernerystelse og har begæret udsættelse. Det er meget beklageligt, men han mener ikke, at han er i stand til at føre sagen i sin nuværende tilstand," siger Jakob Tilma.

Ved middagstid mandag har Bæredygtigt Landbrug fået bekræftet af Retten i Holstebro, at de har efterkommet udsættelsen. Retsmøderne vil blive lagt først i det nye år.

"Det er helt op til retten, og det kommer an på, hvornår de har ledige dage i kalenderen," siger Jakob Tilma.

Også traktormanifestationen, som Bæredygtigt Landbrug havde arrangeret torsdag, bliver udsat.

"Det var jo for at vise opbakning til Povl og Christian Bojer omkring retssagen, og nu hvor den er udsat, så mener vi, at vi vil vente. Så traktorerne er kørt i maskinhuset indtil retssagen igen kører, og så kommer de på vejen igen," siger Jakob Tilma. 

Emneord randzoner, vandplaner

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.