Rauch garanterer seks år uden rust
Seks års rustgaranti er blandt opdateringerne på gødningssprederne fra Rauch, der også inddrager mobilen under læsning

Gødningssprederen lever et hårdt liv med aggressive produkter på og omkring sig. Trods det giver Rauch nu seks års rustgaranti på deres Axis-spredere i forbindelse med overgangen til bedre maling.

I det skjulte har maskinerne fået ny elektronik, der giver forskellige muligheder inden for præcisionslandbrug.

Lukke-, og mængdejusteringen foretages med nye og 2,5 gange hurtigere arbejdende aktuatorer, hvilket gør tildeling ved start og stop samt ved kilespredning mere præcis. En anden nyhed er at spredebilledet nu ikke kun kontrolleres via radar på den ene spredetallerken, men på begge to.

Rauch-særkendet med at måle den udbragte mængde via elektroniske vridmålere på akslerne frem for vejeceller er bibeholdt. Løsningen har blandt andet den fordel, at der kan måles udbringningsmængde på hver tallerken.

Mobilen hjælper ved læsning

Sprederens nye elektroniske system muliggør også kommunikation med førerens smartphone, og derfor har Rauch også de første Apps klar. Med en af dem kan man sende en spredetabel fra telefonen til sprederens computer. En anden App, den såkaldte, Load Control, viser vægten i gødningssprederens beholder på mobilen, så man fra læsseren kan følge med i hvor mange kilo, der er i sprederen. App’en angiver samtidig, hvor meget ens lager af gødning i lageret svinder, i takt med at det spredes.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.