To redskabsproducenter går sammen: Lemken får kendt spreder

Lemken får nu Sulkys gødningsspredere i deres egen blå farve.

Nicola Lemken og Julien Burel har annonceret et kommercielt partnerskab mellem deres to kendte virksomheder, der producerer redskaber. Fra november udvider Lemken sin produktportefølge og tilbyder Sulky gødningsspredere i sit eget blå design.

Det skriver Lemken i en pressemeddelelse.

Produktsortimentet består af tre serier med i alt fem modeller, som Lemken-forhandlere vil distribuere i blandt andre Tyskland, Østrig, Schweiz, Irland og Storbritanninen.

De tre serier Spica, Tauri og Polaris leveres med tankvolumener fra 900 til 4.000 liter og en bred vifte af kontrolmuligheder.

"Vi er meget glade for dette samarbejde, og vi er overbeviste om, at det vil give os mulighed for at støtte vores kunder endnu bedre. Optimalt harmoniserede processer fra stubbedyrkning til gødning giver klare økonomiske og landbrugsmæssige fordele for landmændene", udtaler Nicola Lemken.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.