Reduktion i arealet med efterafgrøder klares med et klik

Med en softwareopdatering opfylder Bogballe-sprederen kravene til den nye bekendtgørelse vedrørende reduktion i arealet af efterafgrøder.

Der er gode nyheder til dem, der allerede har en Bogballe spreder med tablet-baseret Navi Com gps i maskinhuset. Med en enkel softwareopdatering opfylder sprederen nemlig kravene til den nye bekendtgørelse vedrørende reduktion i arealet af efterafgrøder.

"Vi har netop frigivet en opdatering af vores Navi App gps, så den opfylder dokumentationskravene i forhold til at opnå reduktion i arealet med efterafgrøder", siger Michael Lond fra Bogballe i en pressemeddelelse.

Den nye version af app’en er i stand til at logge data, der viser, hvor gødningen er tilført. Dokumentationen gemmes på tablet’en som en shape fil, hvilket er det, der stilles krav om for at opfylde dokumentationskravene.

"Så nu er der penge at tjene, hvis du bruger præcisionsjordbrug på bedriften", fortsætter Michael Lond, der tilføjer, at alene reduktionen i omkostningerne til etablering af efterafgrøder gør brugen af tildelingskort interessant. I tillæg kommer sidegevinster som muligheden for merudbytte, en mere ensartet afgrødekvalitet, mindre lejesæd og større kapacitet på mejetærskeren i høsten.
Har man allerede en spreder med Navi Com, kræver det blot en opdatering af Bogballes app for at komme i gang – opdateringen er gratis og hentes via Google Play.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.