Rive mellem traktor og rundballepresser
Rytter Maskiner ved Randers efterkommer et kundeønske med ny adapter.

Rytter Maskiner ved Randers introducerer nu en ny, men væsentlig detalje, som har været efterspurgt hos maskinstationer, som kører med rundballepressere og landmænd med snittervogne.

Rytter Maskiner, som i forvejen importerer river fra Elho, har nu fået en ny sammenkobling på programmet. Det betyder, at man nu kan køre med rive og presser eller indpakker i en arbejdsgang.

»Ja, vi har nu muligheden for at levere adapteren, så riven kan monteres mellem traktor og presser. Det giver en bedre opsamling og ingen kørsel i det sammenrevne skår,« forklarer Bjarne Rytter fra Rytter Maskiner.

Rytter Maskiner har flere af de finske V-formede river på programmet, både frontmonterede og bugserede. Elho producerer fortrinsvis maskiner til grovfoderproduktion. Rytter Maskiner har i første omgang valgt at koncentrere sig om den v-formede rive, som løfter skåret og dermed får mindre jord i det færdige resultat.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.