Ropa i svensk roe-satsning
Ropa har indgået et samarbejde med svenske Edenhall, som sælger roeudstyr i Skandinavien.

Den tyske producent Ropa vil nu styrke det svenske marked, og det sker via et nyt samarbejde med den gamle, svenske familieejede virksomhed Edenhall, som i forvejen er en stor spiller på det skandinaviske marked inden for roeteknologi.

Edenhall producerer, sælger og servicerer i forvejen maskiner til optagning og transport af sukkerroer i blandt andet Danmark, Finland og Sverige, og det har man gjort siden slutningen af 1990’erne, men Edenhall-mærket kendes også så langt borte som Egypten.

I kraft af samarbejdet med Ropa får Edenhall nu et mere komplet program bestående af roevogne, roerensere og roeoptagere af både den bugserede og den selvkørende slags.

Den sydtyske familiedrevne fabrik Ropa Fahrzeug- und Maschinenbau er kendt for robuste produkter og også for anvendelse af ny teknologi og kvalitet. Nyeste maskine er Ropa Tiger 5, en treakslet optager.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.