Russiske soldater napper maskiner hos ukrainsk John Deere-forhandler – men glemte en ting

Gps-sporingen viser maskiner, som nu er nær Tjetjeniens hovedstad.

De mest hærdede gps-tyve ved nok, hvordan man slår sporingen fra gps-udstyret fra.

Men det glemte de tyve, som formodes at være russiske soldater, da de ifølge det ukrainske nyhedsbureau Interfax stjal maskiner for en million euro hos den ukrainske John Deere-forhandler Agrotek-Invest i byen Melitopol i den sydlige del af Ukraine.

Der blev stjålet to John Deere S770 og S760-mejetærskere, en John Deere M6195 traktor samt en Väderstad Tempo-såmaskine.

Mediet kan dog meget præcist beskrive, hvor udstyret er havnet henne. Det er nemlig lokaliseret i Tjetjenien i et område nær hovedstaden Groznyj ifølge gps-udstyret, som maskinhandleren i Melitopol stadig kan følge – og som man har lagt ud på Facebook.


Her kører nogle af de stjålne maskiner fra Ukraine rundt. Kilde: Agrotek Ukraine

Mediets beretning om russiske tyverier er ikke enestående.

P1 Morgen har onsdag fortalt vidneberetninger fra Ukraine, hvor russiske soldater stjæler mange forskellige ting fra civilbefolkningen, ligesom der mange steder blandt internationale medier også berettes om tyverier.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.