Ryan kender sine mejetærskere ud og ind
Det er teknologien og den afvekslende arbejdsdag, der driver Ryan Jensen, montør hos J. Hundahl i Thisted.

Det er tidlig morgen. Montør Ryan Jensen er mødt ind til endnu en arbejdsdag hos J. Hundahl på Hjulmagervej i Thisted. Hvad dagen bringer, ved han ikke. Og han har ingen anelse om, hvorvidt hans kone og to børn ser ham igen ved firetiden om eftermiddagen - eller om det bliver sen aften eller nat.

Og alligevel smiler han over hele hovedet - og smilet hænger faktisk ved hele dagen, hvor vi følger ham rundt på opgaver i det store thy’ske område.

»Ja, min familie ved jo godt, at arbejdstiden kan variere. Jeg ved aldrig, hvad dagen bringer og da slet ikke i høsten. Min kone plejer bare at sende mig en sms sidst på eftermiddagen for at høre, om jeg spiser med«, siger Ryan Jensen i den nye udgave af bladet Maskinhandleren.

Her kan du følge med Ryan på hans job i flotte omgivelser i Thy. En af dagens opgaver under årets høst er hos en landmand ved Randrup i Sydthy, hvor der er kørt en sten ind i sluget på en New Holland CX 760, og Ryan må gå den efter for eventuelle skader. Det viste sig ikke at være så slemt. Ryan Jensen skiftede blot et par slidskinner i sluget, og inden en time er han igen undervejs til en anden ende af distriktet, Hjardemål i Nordthy, hvor en New Holland CR 9.90 mejetærsker drillede sin ejer med et par fejlkoder.

»En stigende del af opgaverne gælder faktisk elektronikken. Mange udnytter de moderne maskiners indstillingsmuligheder. Men det hænder også, at nogen får pillet for meget ved indstillingerne, og så kommer jeg ind i billedet«, siger Ryan Jensen.

Du kan læse meget mere om Ryan Jensen og hans job som montør i Maskinhandleren nr. 3 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.