Så er der fundet forhandler til kendt robot-traktor

Maskinforretning med hovedsæde i Nykøbing Falster skal stå for forhandlingen i hele Danmark.

Virksomheden bag den kendte robot-traktor Robotti, Agrointelli, har nu fået sig en forhandler på det danske marked, når den for alvor går ind på markedet i det nye år. 

Det er FMR Maskiner fra Nykøbing Falster, der skal dække forhandlingen i hele Danmark. 

Samarbejdet mellem FMR Maskiner, der også er kendt for at importere mærker som Geringhoff, Mzuri, Holmer og Reiter, skydes i gang i næste uge under Agromek i Herning.

"Vi ser frem til partnerskabet med FMR Maskiner. De har en anderledes tilgang og forstår, at fremtidens landbrug kræver nytænkning, hvis det skal være bæredygtigt og rentabelt. Vi er sikre på, at de kan rådgive landmænd om, hvordan Robotti med succes kan integreres i den daglige drift", siger Henrik Lynge Jacobsen, salgsdirektør i AgroIntelli i en pressemeddelelse.

Hos FMR er der - naturligvis - også store forventinger. Anders Højte mener, at robotter vil vinde frem indenfor markarbejdet. 

"Vi kan se, at der er behov for alternativer til den traditionelle tankegang, hvor maskinerne og investeringerne bliver større og større. Robotter vil vinde frem inden for markarbejdet, det er kun et spørgsmål om tid, og med Robotti står vi forrest", siger han.

FMR Maskiner øjner særligt muligheder for Robotti'en til opgaver som  afpudsning af frøgræsmarker, såning af efterafgrøder, halmstrigling, sprøjtning, radrensning og andre lettere jordbearbejdningsopgaver.

"Mange af opgaverne ligger i spidsbelastningsperioder, men det er Robotti ligeglad med. Den kører bare, og det giver en helt anden og mere fleksibel hverdag for landmanden", siger Anders Højte.

 

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.