Så er der præsenteret fire nye traktormodeller i dansker-størrelse

Teknik fra større serier går nu igen på fire nye Deutz-Fahr-modeller i populært hk-segment.

Der bliver snart mere nyt på hylderne hos Deutz-Fahr-forhandlerne.

Det tyske traktormærke har nemlig lige præsenteret fire nye traktormodeller, 6190 TTV, 6210 TTV, 6230 TTV og 6230 TTV HD, som det fremgår fredag morgen flere steder i den tyske landbrugspresse.

HD-modellen bliver den mest kraftfulde, da det er en særlig heavy duty model, der har en højere bruttovægt og dermed højere nyttelast og et kraftigere hydrauliksystem.

Ydelsesmæssigt ligger modellerne på et attraktivt sted i den danske traktorverden, da disse nye 6-modeller starter fra 192 hk på 6190 TTV og går op til 230 hk på 6230 TTV-modellen.

Ifølge bulletinerne fra Tyskland så får traktorerne flere features fra de større modeller i 7- og 8-serierne. Eks. skulle kabinen nu være identisk med de større modeller og Deutz-Fahr terminalen iMonitor leveres i en ny og mere brugervenlig udgave – ligesom der kan skabes en trådløs forbindelse, så man får en mere digital traktor, der med telematik kommunikerer direkte med farmkontoret og værkstedet.   

Motormæssigt står Deutz-fabrikkerne for leverancerne (som ejermæssigt ikke hænger sammen med Deutz-Fahr red.) med en seks-cylindret motor med et maksimalt drejemoment på 970 Nm og SDF’s nye trinløse transmission.

I de lande, hvor færdselsloven tillader det, kan traktoren køre op til 60 km/t. Traktoren når 40 km/t ved 1.200 omdrejninger, oplyses det.

På serviceområdet holder de nye modeller skiftetider på transmissionsolien på 2.000 timer og 1.000 timer for motorolien.

Hydraulikolien flyder med op til 210 liter/min. Mens frontliften kan løfte op til 5.450 kg, så er kapaciteten på bagliften ti ton, oplyses det.

Lysmæssigt kan modellerne nu udstyres med op til 23 LED-arbejdslygter – ligesom en særlig Coming-Home-funktion skulle gøre det behageligt at gå ud af traktoren, når man returnerer efter en lang arbejdsdag ud på en mørk aften.

Deutz-Fahr har indenfor det sidste år præsenteret nye modeller i klasserne lige over 6-serien med både en nye 7-serie-traktor på ca. 250 hk og ny 8-serie traktor på næsten 290 hk.

Ifølge LandbrugsAvisens oplysninger præsenterer Deutz-Fahr også de nye 6-serie modeller for danske forhandlere og importører i disse dage.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.