Så er der sat dato på næste Agromek

Næste Agromek finder sted 29. november til 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning. 

Så er beslutningen truffet, og datoen er på plads. Næste udgave af Agromek finder således sted 29. november-2. december 2022. Messen, som oprindeligt skulle have fundet sted i januar i år, blev i oktober sidste år udskudt på grund af coronasituationen. Nu har Agromek i samarbejde med branchen fundet frem til den nye termin.

"Vi har siden udsættelsen af Agromek i januar været i dialog med et bredt udsnit af vores udstillere og samarbejdspartnere, og vi oplever, at der er et stort behov for at komme på messe igen. Den klare konklusion på dialogerne er, at man ønsker en samlet Agromek afholdt for fuld styrke, og det vurderer vi er bedst muligt i november 2022", siger Sten Andersen, der er formand for Agromek i en pressemeddelelse.

De nye datoer møder opbakning i ejerkredsen bag Agromek, Dansk Agroindustri og Landbrug & Fødevarer. Formanden for Dansk Agroindustri, Jens-Peter Lundgaard, ser frem til atter at kunne samle branchen på Agromek.

"Det er både i udstillere og gæsters interesse, at vi fastholder en messe for fuld styrke. Vi vil gerne sikre, at man én gang hvert andet år kan vise verden alt, hvad den danske agroindustri udvikler og producerer i samarbejde med verdens bedste landmænd. Og november-terminen er velkendt i branchen", siger Jens-Peter Lundgaard. 

Også Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer Kvæg bakker op og supplerer:

"Vi har alle en interesse i et fælles mødested, og Agromek er en vigtig begivenhed for landmændene og for de mange interessenter både nationalt og internationalt. Vi har en stærk tradition i Danmark med en stor, samlet Agromek, der bidrager til netværk, øget handel og udvikling i landbruget til gavn for hele branchen", siger han.

Seneste udgave af Agromek fandt sted i november 2018, hvor messen havde 540 udstillere og blev besøgt af 40.214 besøgende fra 51 lande.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.