Nye Fendt-modeller i pipelinen: Feltet klar til årets traktor i Europa

Flere af modellerne er foreløbigt hemmelige frem til efterårets præsentationer op til Agritechnia.

Juryen bag konkurrencen årets traktor i Europa - også kendt som Tractor of the Year mødtes for nogle dage siden, hvor de så nærmere på femten traktorer.

Fra Sverige er Anders Nihlen en af dommerne i komiteen. På hans eget medie Lantbruksnytt har han udgivet listen over traktorer, som de så nærmere på.

Listen gemmer bl.a. et hint om, at Fendt er på vej - ikke så overraskende kan man vel sige - med nye modeller i 300 og 900-serierne. Disse modeller bliver nemlig ikke nærmere beskrevet. 

Ligesom den ukendte Fendt 300-models, så skal John Deere også være klar med en nyhed i dette segment.

På listen optræder også Case IH's nye Magnum, som allerede er præsenteret offentligt i Nordamerika, mens Case IH's europæiske marketingskanon venter nogle måneder endnu med at rulle nyheden ud for alvor på denne side af Atlanten.

Se listen her: 

I klassen for små specialtraktorer:

New Holland T4.110N, Massey Ferguson 3709 Alpine, Carraro V75 og Same Frutteto 100 ActiveSteer.

I klassen for gårdstraktorer:

New Holland T5.140 DynamicCommand , Kubota M4072, en Fendt i 300-serien, Steyr 4130 Expert CVT og Valtra A114 HiTech 4 samt en hemmelig model fra John Deere.

For de større traktorer:

Her bestod feltet af Claas Axion 960 Terra Trac, en Fendt 900-serie af ukendt slags, Case IH Magnum 380 CVXDrive, McComrick X7.624 VT-Drive og Valtra N154e Versu.

Danmark er iøvrigt også repræsenteret i dommerkomiteen med Søren Møller fra magasinet Maskinstationen og Landbrugslederen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.