Så er forhandlerne til tyske storsprøjter udpeget

Dammann får ti forhandlere og serviceværksteder rundt omkring i Danmark.

For få måneder siden fik MI importen af Dammann efter Flarup Maskiner.

Tidligere klarede Flarup service ved, at specialisten Michael Warming kørte land og rige rundt, som MI udtrykker det i en pressemeddelelse.

Han får fremover hjælp til opgaven fra ti forhandlere, som er:

Nord- og Midtjylland Farmas – Brønderslev - Farsø – Herning

Den jyske vestkyst - J. Hundahl A/S – Skive og Thisted

Østjylland - Askildrup Agro – Randers

Sønderjylland og Fyn - TBS Maskinpower ApS – afd. Starup

Sjælland og Øerne - Karl Mertz A/S – afd. Horreby, Sorø og Nakskov

Med Dammann som nyt mærke får de nye forhandlere adgang til et udvalg af sprøjter med et-, to- og tre-akslede trailersprøjter fra 5.000 og op til 20.000 liter samt store selvkørende sprøjter på to og tre aksler fra 6.000 til 12.000 liter.

 En af de nye forhandlere, TBS Maskinpower forklarer, at man har valgt at samle kræfterne i få afdelinger.

- Vi har valgt at samle Dammann-ekspertisen i Askildrup og Starup afdelingerne. Vores servicemontører i de to afdelinger skal hurtigst muligt have opbygget noget erfaring med Dammann sprøjterne, så vi kan servicere både eksisterende og kommende kunder bedst muligt, når sprøjtesæsonen begynder igen, udtaler adm. direktør Jan Garder i en pressemeddelelse, der kalder det et godt match med Fendt-forhandlerens kundegruppe.

MI’s salgskonsulent på området, Christian Korsholm, oplyser, at de udpegede forhandlere vil blive lagerførende i de mest gængse reservedele, mens MI i Vejle vil have et stort lager af de

mindre brugte dele.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.