Så har FarmDroid fået en dansk Oscar

Dansk Industri holdt i dag fest for en stor gruppe virksomheder. Folkene bag landbrugsrobot blev hædret med særlig pris.

Når Dansk Industri afholder SMV-dag, så bliver der diskuteret forhold og udvikling blandt de mange tusind mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Der er også tid til at hædre virksomheder, som har gjort det særlig flot. Og her løb producenten af verdens mest producerede landbrugsrobot, danske FarmDroid fra Vejen med den såkaldte ’Initiativprisen 2022’.

I en pressemeddelelse betegner Dansk Industri det selv som en Oscarlignende uddeling på dagen i Kolding.

FarmDroid vinder prisen for sine ”opsigtsvækkende initiativer og resultater”, skriver DI.  

- Samtidig er det lagt til grund, at virksomheden har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger i en verden præget af forandring og usikkerhed, som stigende materialepriser, usikre globale forsyningskæder og mangel på medarbejdere.

FarmDroid vandt foran virksomheden S.E.W. North Filtration A/S i Maribo, der producerer filterpatroner til filteranlæg, som renser luften for støvpartikler.

Derudover var Faaborg Værft nomineret. Værftet kaldes en pioner, når det gælder nybygning af el-færger. Men prisen gik altså til en innovation på landbrugets marker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.