Så pænt er der i stuen på special-Maxxum
Case IH har for at fejre Maxxum-modellens internationale priser lanceret en specialserie af Maxxum med tilnavnet Signature Edition.

Indendøre hersker der ren forkælelse, og den har fået så hatten passer, når det gælder udstyr. Case IH har lanceret såkaldte Signature Editions af seks Maxxum-modeller for at fejre succesen for

traktorerne, der er bygget i St. Valentin i Østrig, og som for nylig har modtaget fire prestigefyldte priser.

Maxxum-modellerne i Signature Edition har den særlige Jerome Increase Case-signatur på motorhjelmen, LED-signaturlygter på motorhjelmen, læderrat med ‘Old Abe’-logo, tæppe på gulvet, en fin Bluetooth-radio samt automatisk klimastyret klimaanlæg. Standardudgaven af Maxxum omfatter et Grammer Dual Motion-sæde, og Maxxum Multicontroller- og CVX-modellerne er udstyret med Grammer Maxximo Evo-lædersædet.

Maxxum Multicontroller fik titlen Machine Of The Year 2018 på Agritechnica i Tyskland som anerkendelse af dens ActiveDrive 8-transmissions ydelse og økonomi. Den modtog endvidere guldmedaljen for innovation på Fieragricola i Italien og blev udnævnt til Årets landbrugsmaskine på Agrotech i Polen. Og Maxxum 145 Multicontroller med ActiveDrive 8-transmissionen blev bedømt som verdens mest effektive firecylindrede traktor til markarbejde ved DLG Powermix-testen.

Signature Edition-pakken vil kunne fås som ekstraudstyr til EU Stage IV-modellerne Maxxum 145 samt Maxxum 150. Den kan bestilles til standard-, Multicontroller- og CVX-varianterne af begge maskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.