Så skal der laves mad til 3.600 køer: Har købt fem teleskoplæssere
A.P. Jørgensen i Ribe har aldrig handlet så mange Claas Scorpion teleskoplæssere i en enkelt handel før.

Et eller andet sted starter denne historie for to år siden.

Badet i neonlys lancerede Claas en ny Scorpion teleskoplæsser-serie baseret på velkendt teknik fra Liebherr.

Ved lanceringen viste Claas også en ditto gummigeds-serie. Gummigederne kom hurtigt ud at køre rundt omkring, mens det har taget lidt længere tid for den nye teleskoplæsser-serie.

Men nu har Claas-forhandleren A.P. Jørgensen i Ribe fået et mindre gennembrug med salget af fire nye samt en brugt Claas Scorpion.

”Vi har solgt nogle andre stykker, men det er klart, at det her er en rigtig god handel for os”, siger direktør Jim Thygesen fra Claas-forhandleren.

Helt konkret har Rønhave med fået maskinerne ind på en operationel leasing over tre år og 4.500 timer for de fire Claas Scorpion 741, mens aftalen også omfatter en lettere brugt Claas Scorpion 7055, der skal bruges i et mindre omfang end de andre læssere.

Morgenposten: Keld fra Herborg fik travlt med håndtrykkeneMaskiner Mandag 9. september 2019 · 06:52

Maskinerne fra Claas skal erstatte et hold af fire teleskoplæssere fra JCB og en gummiged.

Driftsleder Lars Hansen fra Rønhave, der står for driften af maskinerne og markarbejdet på den store mælkebedrift med 3.600 køer og 2.100 hektar, kalder det et tæt løb mellem mærkerne.

”Vi havde udbuddet ude hos nogle forskellige leverandører. Priserne lå relativ tæt, og så blev det Claas denne gang ud fra pris og service”, siger han.

At de også skiftede en gummiged med en teleskoplæsser beror på en økonomisk kalkyle.

”Timerne er billigere på en teleskoplæsser, og så blev vi enige om at, vi kan læsse billigere med fem teleskoplæssere”, siger han.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.