Så skyder Claas lej-en-traktor i gang
Traktoren kan lejes online i en periode fra én uge og op til ét år ad gangen.

Det bliver næsten som at leje en bil hos Avis.

Claas i Danmark åbner nu for en online platform under navnet First Claas Rental, hvor man kan korttidsleje en nyere Claas traktor fra en uge ad gangen og op til et år.

Danish Agro Machinery fortalte første gang om konceptet, som er kopieret fra Claas i Tyskland og siden finpudset til danske forhold og nu klar til danske landmænd og andre med behov for en traktor i kortere eller lidt længere tid.

”Vi ser et stort potentiale i netop denne udlejningstype og vi har også allerede fået en del henvendelser fra interesserede. Derfor er vi også glade for, at vi nu er klar – traktorerne er klar, vores online platform er klar og vores uddannede First Claas Rental personale ude ved de danske Claas forhandlere er også klar til at tage imod interesserede”, siger Michael Husfeldt, CEO i Danish Agro Machinery A/S i en pressemeddelelse.

Priser svinger efter antal timer og effektklasser

platformen udbyder Claas såkaldte Fokus-modeller med diverse ekstraudstyr. Prismæssigt svinger priserne alt efter, hvor lang tid man lejer en traktor.

I den store ende af skalaen koster en Claas Axion 960 eks. 419 kr. pr. time, hvis man lejer den i ca. en måned og 150 arbejdstimer.

På hjemmesiden kan der tilvælges særligt ekstraudstyr som eks. gps og autostyring.

Vil man eks. leje en mindre traktor som en Arion 650 med 180 hk i en uge, så kan den lejes for 202 kr. pr time med en fakturering for minimum 40 timer.

Lejes samme traktor i 120 timer ryger timeprisen ned på 196 kr.

”Vi har valgt at udbyde vores Claas Fokus-modeller, som er konfigureret, så de imødekommer de flestes behov. Derudover tilbyder vi også forskelligt ekstra udstyr i de forskellige effektklasser, så vores kunder kan sammensætte den traktor, som de har brug for til deres opgaver. Vi står også klar med en hotline, som vores kunder kan kontakte os igennem, når de har spørgsmål, problemer eller har brug for vejledning” fortæller Lars Johnsen, salgschef i Danish Agro Machinery A/S.

Danish Agro Machinery betinger sig i øvrigt, at når man lejer traktoren på nettet, så er det med landbrugsdrift som udgangspunkt. Skal den bruges til hårdere opgaver eks. i skoven, så skal man oplyse det og indgå en særskilt aftale om det.

Faktaboks

Sådan lejer du traktoren hos Claas

  • Find traktoren på www.firstclaasrental.dk
  • Vælg den effektklasse samt evt. ekstra udstyr, udfyld informationer og send din forespørgsel afsted.
  • Claas kontakter dig efterfølgende med et konkret tilbud.
  • Når tilbuddet godkendes og betales, bliver lejetraktoren gjort klar.
  • Claas traktoren kan enten afhentes på Rental Stationen eller leveres til dig på din adresse
  • Ved afhentning/levering bliver igangsætning foretaget af din lokale Claas forhandler.
  • Når lejeperioden slutter, afleveres/afhentes traktoren.Kilde: Danish Agro Machinery

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.