Sådan er det at være maskinhandler i 19 og 20: Rekordpriser på svin og snuden i sporet

Den store Case IH-forhandler SDK ser fremgang både på værksteds-siden og i maskinsalget for 2019 og frem i næste år.

Det er med fortrøstning i stemmen, at landets store Case IH-forhandler SDK har en større flok kunder med på Agritechnica i år.

Tiderne er gunstige i øjeblikket i takt med, at især svinepriserne har rettet sig.

”Vi ser nye rekordpriser uge for uge, og det er noget, der har betydning. Vi holder snuden i sporet og kigger på 2019 og 2020 med positive øjne. Vi ser på en fremgang på eftermarkedet på fem-seks procent og tilsvarende på salget”, siger direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

Afklaring gav ro

På Agritechnica har Case IH-forhandleren naturligt nok fokus på sit traktormærkes store stand. En af hovedattraktionerne er mærkets nye Magnum-model, hvor traktoren når et helt niveau for digitalisering hos mærket.  

Palle Kjærsgaard og co. har for længst bestilt de første modeller hjem.  

”Vi får dem omkring juli”, oplyser forhandleren.

Indtil da er man egentlig ikke så nervøs for, at man kan sælge de gamle Magnum’er.

”Den sværeste periode er der, hvor du har usikkerhed. Nu kan kunderne se på, hvad den nye model kan og så sammenligne med, om de vil betale prisforskellen eller tage en skarp pris på den gamle”, lyder det fra Kjærsgaard.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.