Sådan overtager Danish Agro koncernen 5 maskinforretninger
Danish Agro overtager mellem 55 og 100 pct. af aktiekapitalen i fem maskinforretninger efter ja fra konkurrencemyndighederne.

Efter fredagens ja til Danish Agros overtagelse af kontrollen af fem maskinforretninger med Claas på facaderne, så sikrer Danish Agro sig nu en god bid af detailmarkedet for Claas landbrugsmaskiner i Danmark. Dermed bliver maskinforretningerne datterselskaber i  Danish Machinery Holding og en del af Danish Agro-koncernen.

Se her hvad de kommer til at overtage hos de enkelte maskinforretninger ifølge konkurrencemyndighedernes afgørelse:

Traktor- & Høstspecialisten A/S

Danish Agro Machinery Holdings(DAMH’s) erhvervelse af enekontrollen med TH gennemføres som en aktieover-dragelse, hvor DAMH erhverver 55 pct. af aktiekapitalen i TH fra Allan Mahler Holding ApS. Herved opnår DAMH ejerskab med 100 pct af aktiekapitalen i Traktor- & Høstspecialisten A/S.  

Vinderup Maskinforretning

DAMH’s erhvervelse af enekontrollen med ejer-selskabet bag, Vindmask Holding, gennemføres som en aktieoverdragelse, hvor DAMH erhverver 75 pct. af aktiekapitalen i Vindmask Holding fra Vindmask Holding ApS. Herved opnår DAMH enekontrol med VH og selskabets tre datterselskaber, herunder Vinderup Maskinforretning.  

Ringe Maskinforretning A/S

DAMH’s erhvervelse af enekontrollen med RMF gennemføres som en aktie-

overdragelse, hvor DAMH erhverver 100 pct. af aktiekapitalen i maskinforretningen fra Jens Jacob Andersen Holding ApS og Hans Sommerlund Andersen.

Røstofte Maskiner A/S

DAMH’s erhvervelse af enekontrollen med RM gennemføres som en aktieoverdragelse, hvor DAMH erhverver 75 pct. af aktiekapitalen i RM fra Røstofte Holding ApS.

A.P. Jørgensen

DAMH’s erhvervelse af enekontrollen med AP. Jørgensen gennemføres som en aktieoverdragelse, hvor DAMH erhverver 100 pct. af aktiekapitalen ejeren, Ellen Kirstine Jørgensen, som driver den som en enkeltmandsvirksomhed i dag.

Senest ved implementeringen af transaktionen omdannes A.P. Jørgensen til et  aktieselskab, hvor DAMH erhverver 100 pct. af aktierne i selskabet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.