Såmængde varieres ud fra tildelingskort

Gammel såmaskine kan opdateres, så den kan så med variabel udsædsmængde ud fra fordelingskort.

»Med automatisk fordeling af udsæden og sektionskontrol kan man let sikre, at udsædsmængden varieres i forhold til de aktuelle forhold i marken,« siger Thomas Lilleholt fra Geoteam.

Teknikken kan monteres på den gamle såmaskine, men kræver, at man, inden man begynder at så, har tegnet de ønskede udsædsmængder ind på et fordelingskort. Kortet kan laves sammen med en medarbejder fra Geoteam eller en planteavlskonsulent. Man kan også selv lave det ved at se på www.tildelingskort.dk. 

Når man har angivet variationerne på fordelingskortet, kan man overføre data til et USB-stik og indlæse dem på sin Trimbleskærm i traktoren - eller man kan overføre data direkte via Trimble ConnectedFarm. 

 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.