Sælger to traktorer til USA

Brdr. Holst Sørensen i Ribe har netop solgt to traktorer til en køber i USA. Det kan udvikle sig til mere.

Maskinforretningen Brdr. Holst Sørensen har nu via maskinportalen Mascus fået hul igennem til USA. Forretningen har netop solgt to traktorer til en køber i Pennsylvania i USA.

Maskinhandler Søren Holst Sørensen fortæller, at det drejer sig om en New Holland TG285 fra 2005 og en Massey Ferguson 8280 fra 2003. Køberen er en stor maskinforretning i Pennsylvania i det østlige USA.

»Vi har faktisk haft flere henvendelser fra USA, og det har undret os lidt. Det må være fordi, de har opdaget, at de kan få en god kvalitet til fornuftige penge. Internettet har jo gjort verden lille, og fragtpriserne er i bund,« siger Søren Holst Sørensen, der blot skal sørge for, at traktorerne kommer til Hamborg - så klarer køberen resten.

Søren Holst Sørensen kan godt forestille sig, at det ikke bliver et enkeltstående tilfælde.

»Måske er det en prøveklud - forstået på den måde, at køberen derovre lige vil se, hvad vi er for nogle, og hvad han får for pengene. En anden forklaring er, at køberen måske ved at handle herovre får en traktor, der har gået færre timer end de tilsvarende årgange på det amerikanske marked,« siger Søren Holst Sørensen.

Ud over salget af de to er det samtidig lykkedes for Brdr. Holst Sørensen at komme af med en ældre Steiger, som forretningen har haft stående i otte år - også den ryger nu til en køber i USA, dog ikke i Mascus-regi, men som led i en byttehandel.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.