Sønderjysk maskinhandler hædret af Heinz Pöttinger
Maskinhandler Kaj Homilius fra Hellevad blev i dag hædret på Agritechnica for både 50 års jubilæum og for sin indsats for Pöttinger.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Hvis Pöttingers øverste topchef, Heinz Pöttinger, skulle tage ud med en gave, hver gang en maskinhandler på et af Pöttingers markeder havde jubilæum - ja, så kunne han næppe lave andet. Desto større er hæderen, når det sker.

Og det skete netop i dag i hal 27 på Agritechnica, hvor Heinz Pöttinger havde sat sig for, at den sønderjyske maskinhandler, Kaj Homilius i Hellevad ved Rødekro skulle have en gave. Og det skulle han af to grunde. For det første havde Kaj Homilius, der grundlagde sin forretning som 21-årig, 50 års jubilæum 1. oktober. Og for det andet - og nok så vigtigt i denne sammenhæng - havde han haft Pöttinger på plakaten lige siden det østrigske mærke, der dengang var forholdsvis ukendt i Norden, rykkede ind i Danmark i 2001.

»Ja, jeg havde hørt om Pöttinger igennem en kollega i branchen, så jeg startede med at købe en enkelt maskine og tænkte, at det her brækker jeg nok næsen på, men jeg har da fået den solgt«, sagde Kaj Homilius, der også er Fendt-forhandler, med et glimt i øjet.

»For mig er det faktisk en stor anerkendelse, da jeg jo har været med fra starten«, tilføjede Kaj Homilius, før Heinz Pöttinger sagde de officielle ord:

»Jeg er stolt over at have en forhandler, der er så tæt på kunderne. Kaj Homilius er en serviceorienteret forhandler. som også giver nyttige tilbagemeldinger til gavn for udviklingen. Og vores mentalitet, vores temperament og hele vores tilgang passer sammen«, sagde Heinz Pöttinger, der er fjerde generation for bordenden i familievirksomheden, der blev grundlagt i 1871. Hvorefter han overrakte Kaj Homilius gaven bestående af Bordeaux rødvin af den usædvanlig gode slags.

Og til sidst henvendt til journalisten:

»Du skal ikke tage fejl. Det her er for mig et stort personligt øjeblik. Vi arbejder jo med mennesker og ikke kun maskiner. Og Kaj Homilius var fra starten en vigtig pionér for os i Danmark«, sagde Heinz Pöttinger, tydeligt alvorligt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.