Søster-biler kåret til Van of The Year

Tvillingerne Renault Kangoo og Mercedes Citan er i går kåret til International Van of the Year 2022.

Sent i går aftes blev det på den internationale last-og varevognsmesse i Lyon offentliggjort, at den nye Renault Kangoo Van sammen med Mercedes Citan har vundet International Van of the Year 2022.

Når de to søsterbiler vandt foran 14 konkurrenter fra 11 mærker skyldes det ikke mindst i Renaults tilfælde det særlige ”Open by Sesame” system, hvor bilerne har en en sideåbning på hele 1.45 m, mens Mercedes Citan blev belønnet for både sikkerhed og et nyt infotainment system, MBUX. For både Renault og Mercedes var det tilfældigvis fjerde gang, at de vandt den eftertragtede titel.

Mercedes vandt International Van of the Year i 1995, 1997 og 2005, mens Renault tog sejren i 1998, 2002 og 2012. Tidligere på året vandt Renault Kangoo den danske titel, Årets Varebil.

Femte generation af VW Caddy, små elektriske varebiler fra Stellantis og Toyota Proace City Electric fulgte på de næste pladser.

Bag titlen står en jury af 24 europæiske varevognsjournalister. 


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.