Salg af Case IH dykker med to tredjedele

Denne måned er antallet af nyregistrerede traktorer fra Case IH faldet hele 66 procent i forhold til samme måned sidste år. Det samlede antal solgte traktorer for alle mærker er faldet 35 procent.

Case IH’s antal af nyregistrerede traktorer er faldet til, at de kun har solgt en tredjedel af sidste års antal. Dette svarer til at de solgte 8 traktorer i oktober måned i forhold til sidste års antal på 24.  Derudover er det også en del lavere end septembers 26 maskiner.

Der er i oktober måned blevet registreret 104 nye traktorer over 30 KW. Dette er et fald på 35 procent i forhold til 2013, hvor der blev solgt hele 159 maskiner.

I toppen i denne måned ligger John Deere, der har stået for lige over en femtedel af salget i oktober måned med deres 22 nyregistreringer. Det er en stigning på 12 i forhold til september, men et fald fra oktober 2013’s antal på 38.

Efterfølgende kommer New Holland og Massey-Ferguson på anden- og tredjepladsen med henholdsvis 19 og 17 solgte traktorer.

Valtra kommer ind på en fjerdeplads med 13 nyregistreringer, hvilket svarer til en ottendedel af det samlede antal.

Herefter kommer Claas, Fendt og tidligere nævnte Case IH på en fælles femteplads med 8 nyregistreringer.

I bunden ligger Deutz-Fahr med 4 solgte traktorer, efterfulgt af Holder, JBC og Kubota med hver én solgt traktor. Derudover er der solgt 2 traktorer fra andre mærker.

Ud af de 104 solgte maskiner var 96 af dem på 60 KW eller derover.

Kilde: ND Data

Emneord traktorstatistik

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.