Samson får nye montører på Fyn
A.P. Jørgensen skal nu også være klar til at service gyllevogne og møgspredere på Fyn for Samson Agrolize. Også ændringer på Sjælland.

Samsons eget salgsselskab, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark

A. P. Jørgensen i Ribe skal fremover også være servicepartner for Samson på Fyn og omliggende øer, lyder det fra Samson Agrolize.

Helt konkret kommer det til at ske med udgangspunkt i det ligeledes Danish Agro-ejede Ringe Maskinforretning på Fyn, hvor der som hidtil være et akut reservedelslager. Den store ændring bliver imidlertid, at det bliver specialiserede medarbejdere og servicevogne fra A. P. Jørgensen i Ribe, der hovedsageligt rykkker ud på Fyn.

»Med sammenlægningen af A. P. Jørgensen og Ringe Maskinforretnings områder vil vi nu kunne tilbyde samme dedikerede service af Samson produkter, som vi hidtil har kunnet fra forretningen i Ribe. Dels har vi hos A. P. Jørgensen et komplet Samson forhandler-reservedelslager, dels har vi to servicevogne og fire medarbejdere, der ikke laver andet end Samson. Det er dette koncept, vi nu udvider til også at omfatte Fyn og Ringe Maskinforretning, når det gælder vinterklargøring af gyllevogne med mere«, siger direktør Jim Thygesen, der for nylig også blev udpeget til at være direktør for begge maskinforrentinger.

Bøgely i stedet for Mertz

Også på Sjælland sker der forandringer. Her overtager Bøgely Maskinservice i Ringsted serviceopgaverne fra den tidligere servicepartner Karl Mertz A/S i Sakskøbing på Lolland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.