Samson fik besøg af Jakob Ellemann Jensen
Venstres formand var onsdag på besøg hos Samson Agro.

Formand for Venstre Jakob Ellemann-Jensen besøgte onsdag Samson Agro A/S i Viborg.

Formålet med besøget for partiformanden var at få et indblik i en innovativ, international industriel virksomhed med potentiale til at bidrage til den grønne omstilling.

Det skriver Samson Agro i en pressemeddelelse. 

Samsons administrerende direktør, Lars Henriksen, var sammen med udviklingschef Søren Mejlstrup Jensen, værter for besøget og en rundvisning på Viborg-fabrikken.

Gruppen så bl.a. nærmere på nogle af de produkter og løsninger, som SAMSONs langsigtede investeringer i produktudvikling har udmøntet sig i. Produkter som med deres høje effektivitet samt optimale udnyttelse af næringsstofferne i naturgødningen er vigtige værktøjer i den praktiske implementering af EU's Vandmiljørammedirektiv samt FN’s Verdensmål på klimaindsatsen, for så vidt det angår naturgødningen fra landbrugets animalske produktion.

Under besøget hørte Jakob Ellemann-Jensen bl.a. om forskellige redskabsløsninger til bæredygtig udbringning af gylle samt deres mange nye værktøjer indenfor Smart Farming og præcisionslandbrug herunder Samsons prisvindende SlurryLab NPK-sensor til præcis realtidsmåling af næringsstofferne i naturgødning.

"Folketinget har sat nogle markante og ambitiøse mål for en klimaplan, som skal munde ud i en reduktion af drivhusgasudledningen med 70 procent i 2030. Det kommer til at kræve noget af alle brancher i hele Danmark. Det gælder ikke mindst af landbruget, som jeg ved allerede arbejder meget hårdt for, at vi alle sammen kommer i mål", sagde Jakob Ellemann-Jensen blandt andet efter besøget.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.