Samson opgraderer: Isobus fra 2006 og ny gylleterminal
SlurryMaster 6000 computeren bliver Isobus-kompatibel med tilbagevirkende kraft fra 2006. Ny SlurryMaster 5000 også på vej.

Tidligere i år lancerede danske Samson Agro Isobus-styring på sin største terminal til sine gyllevogne.

Men SlurryMaster 8000 er ikke længere den eneste med Isobus, for på Agritechnica i sidste uge lancerede Samson også Isobus på den lidt mindre og ældre SlurryMaster 6000.

Og det gælder ikke kun nye enheder. SlurryMaster 6000 styringer helt tilbage fra 2006 kan opgraderes med Isobus TC-GEO, hvilket gør brugeren i stand til at køre med variabel tildeling af gyllen, såfremt systemet er koblet op på et Isobus-kompatibelt GPS-system.

»Det er ret imponerende, at vi kan lancere noget, der kan opdateres på computere helt tilbage fra 2006«, fastslår Niels Haubjerg, produktchef, om Samsons opgradering.

Ny styrecomputer på vej

En ny computer, SlurryMaster 5000, havde også premiere på Agritechnica. Den bliver lillebror til den større og mere avancerede SlurryMaster 8000.

Den kommer til at kunne mange af de samme funktioner, men kan ikke tilpasses på samme måde til forskellige brugere. I stedet har Samson sat systemet op uden umiddelbare muligheder for at ændre i opsætningen.

»Til gengæld er den rigtig simpel at bruge. Det har været et af de helt store fokusområder«, fortæller Niels Haubjerg.

SlurryMaster 5000 er planlagt til den nye TG gyllevogn, som Samson præsenterede for en måneds tid siden. Styringen af uden joystick, da TG-serien ikke fås med fyldekran.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.